Äänessä on J tällä kertaa.
Olen 16-vuotias tyttö minäkin ja harrastan erästä urheilulajia ehkä hieman liiankin aktiivisesti... Muuta itsestäni ei oikeastaan tarvitse kertoakkaan, tällä hetkellä tuntuu nimittäin ettei mulla muuta elämää ole!
Nimittäin...tiedätkö miltä tuntuu kun tulet harrastuksesi parista puolikuolleena, kännykässäsi lukee "5 puhelua tullut" ja joudut soittelemaan ystävillesi takaisin valitellen ettet TODELLAKAAN VALITETTAVASTI jaksa enää lähteä mihinkään vaikka haluaisitkin ja että olet aivan poikki ja että huomiseksi pitää tehdä vielä se äidinkielen kirjatutkielma ja että olet luvannut vanhemmillesi siivota vessan? 
Välillä tuntuu että elämän sisältö on pelkkää koulua ja harrastusta ja ystäviä kerkeää nähdä ehkä just sen kerran viikossa. Hyvä puoli vilkkaassa elämässä on toisaalta ettei tylsiä "mulla ei oo mitään tekemistä"- hetkiä tule ja että viikonlopun rauhallisesta hetkestä osaa oikeasti ottaa kaiken irti!



Ja vähänkö muuten koulussa on kivaa! Pystyykö kukaan väittään vastaan? No okei, vasta kolme viikkoo oltu mut silti! Ja tää tunne on mulle ihan uus.









Teehetki aikaa itsellesi <3
J